EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Bluesound Multiroom Hifi-system 02-08-2017

Bls_Gen22.jpg

Bluesound is een eersteklas slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit dat bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee je alle muziek die ooit is opgenomen draadloos naar elke kamer in je huis kunt streamen.

Bluesound GEN 2 is volledig vanaf het begin opnieuw ontworpen en is op alle niveaus verbeterd en bevat het volgende:

- Wifi + ethernet (Vault 2: alleen ethernet)
- Bluetooth aptX (momenteel alleen te vinden bij Bluesound!)
- Één van de krachtigste ARM Cortex-processoren op de markt, een A9 processor (alleen (power)node 2 en vault 2)
- IR remote learning capability (buiten Pulse Sub)
- Simple touch-panel controls
- Audiofiele kwaliteit

Tekst12.jpg

 

Node2fronttop.jpg

 

 

Node 2

De Node 2 is gemaakt om een bestaande hifi-set - of een paar actieve luidsprekers - aan te sluiten op de opwindende nieuwe wereld van streaming audio en internet radio. Omdat hij op een groot aantal digitale en analoge bronnen kan worden aangesloten brengt de Node 2 onmiddellijk nieuw leven in je apparatuur, ook al is die tientallen jaren oud.

Door één van de krachtigste ARM Cortex-processoren op de markt, met A9-cores en een kloksnelheid van 1GHz, zorgt dit voor een perfecte decodering van lossless bestanden met een hoge resolutie. De enorme rekenkracht brengt je streaming ervaring naar een nieuw niveau van reactiesnelheid en controle.

Node2specs2.jpg

Powernode 2

De Powernode 2 brengt naast volgnede-generatie eigenschappen, functies en aansluitingsmogelijkheden ook een heleboel vermogen naar de moderne HiFi-wereld. Het bekroonde versterker-ontwerp heeft een veel groter dynamisch vermogen en kan aanzienlijk meer stroom leveren. Daardoor kan je luider spelen dan ooit, met dezelfde precieze, compleet vervormingsvrije klank.

Speakerklemmen van hoge kwaliteit maken het gebruik van high-end luidsprekerkabels mogelijk en zorgen voor een gelijkmatige stroom van vermogen, zelfs aan de meest veeleisende topluidsprekers.

Een electronisch wisselfilter en een subwooferuitgang is ook beschikbaar bij deze generatie.

powernode2specs.jpg

tekst2.jpg

 

powernode2fronttop.jpg

 

 

 

 

 

 

tekst3.jpg

 

Vault2fronttop.jpg

 

 

 

 

Vault 2

De Vault 2 maakt de bluesound familie uniek in de wereld van de draadloze muzieksystemen. rip al je cd's snel in het High definition FLAC formaat, WAV, ruimtebesparende mp3 of in een cominatie daarvan.

Koop en download muziek in hoge resolutie bij online diensten als HDtracks.com, highresaudio.com - zonder computer! Door de gedempte harde schijf van 2 Tb kent je collectie bijna geen grenzen.

Een nog krachtigere Dual-Core Cortex A9 processor zorgt ervoor dat de Vault 2 nog effectiever kan multitasken, terwijl de Gigabit ethernetverbinding de brandbreedte levert die nodig is voor streaming naar meerdere kamers in huis

Vault2specs.jpg

Pulse Soundbar

De Pulse Soundbar is een innovatieve oplossing voor het probleem van het tv-geluid. Hij heeft niet alleen géén subwoofer nodig voor een vol en natuurlijk geluid, maar hij is ook nog eens voorzien van BluOS, Bluesound's multiroom streaming app. BluOS maakt je televisie onderdeel van een draadloos muzieksysteem in je hele huis, dat ervoor zorgt dat HD muziek deel kan uitmaken van je dagelijkse entertainment. Behalve geweldig tv-geluid krijg je dus ook een all-in-one muzieksysteem.

De Pulse Soundbar is de eerste high definition soundbar ter wereld die audio met een resolutie tot 24bit/192Hz ondersteunt. Daarnaast ondersteunt hij Master Quality Authenticated (MQA) audiostreams van hoge resolutie, nóg een primeur in de categorie soundbars.

De bar is op 3 manieren te plaatsen: op een plank of kast, aan de muur gemonteerd met de meegeleverde accessoires of als vrijstaand tafeldisplay met de optionele tv-beugel.

Meer bass nodig? Voeg simpelweg (en draadloos) de optionele Pulse Sub toe.

soundbarspecs.jpg

tekst4.jpg

 

soundbar2.jpg

soundbar1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tekst5.jpg

Pulsesubfronttop3.jpg

 

 

 

 

 

Pulse Sub

De Pulse Sub heeft een compacte, slanke en rechthoekige vorm die ervoor zorgt dat hij naast, achter of onder het woonkamermeubilair past.

De draadloze zender in de Pulse Soundbar merkt automatisch dat de Pulse Sub in de buurt is en past de interne instellingen aan, zodat de laagste tonen draadloos naar de subwoofer worden gezonden. Een bedrade verbinding is trouwens ook mogelijk. De perfecte akoestische afstemming van de overnamefrequentie is zeer gemakkelijk in te stellen via de BluOS App.

Een muurbeugel wordt meegeleverd zodat de Pulse Sub vrijwel overal in de ruimte kan worden geplaatst.

pulsesubspecs.jpg

Pulse Flex

De Pulse Flex is een baanbrekende tweeweg mono-luidspreker die het beste levert van zowel prestaties als draagbaarheid.

Waar je het ook zet of meeneemt, de Pulse Flex geeft je de échte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben. Voor de eerste keer ooit slaagt Bluesound erin het concept 'hifi voor thuis' buitenshuis te brengen.

Zoals bij alle Pulse all-in-one spelers is de Pulse Flex ontworpen om - wanneer je ze als een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen.

Een optionele accu geeft je tot wel 8 ur volledig onafhankelijke high definition draadloze streaming. Nu kun je bijna overal waar je naartoe gaat genieten van echte hifi-weergave.

pulseflexspecs.jpg

 

 

     tekst6.jpg

pulseflexfronttop1.jpg

pulseflexfronttop2.jpg

tekst7.jpg

Pulseminifronttop.jpg

 

 

 

 

Pulse Mini


De Pulse Mini levert echte HiFi-kwaliteit in alle hoeken en gaten van je huis. Zet er één op elke boekenplank, op elk dressoir en op elk nachtkastje en hoor het verschil dat 2.1 geluid met twee versterkers van 50 Watt in elke kamer kan maken.

Een innovatieve dubbele akoestische kamer en de speciale DSP-equaliser voegen het geluid uit aparte kanalen voor links en rechts samen in een poort aan de achterzijde, waardoor een laagweergave en een helderheid ontstaan die je gehoord moet hebben om ze te geloven.

pulseminispecs.jpg

Pulse 2

De Pulse 2 speelt je muziek met een verbazingwekkende tastbaarheid en levensechte detaillering, van duizelingwekkend hoog tot putdiep laag. Met zijn bekroonde DirectDigital versterker/DAC en audiofiele luidsprekerunits kan hij zelfs een grote kamer van kristalhelder High Definition geluid voorzien. In zijn eentje, of als paar voor échte stereo.

De Pulse 2 heeft een hoofdtelefoon-aansluiting, maar is nu ook voorzien van een optische én een analoge stereo-ingang. Door zijn ingebouwde infrarood-ontvanger en zijn TV-CONNECT leerfunctie kan hij als high end soundbar met bijna elke televisie worden gecombineerd.

Ook nieuw is de aptX Bluetooth ontvanger, waarmee je draadloos de muziek op je tablet of smartphone via de Pulse 2 kunt afspelen. Door gebruikt te maken van de allernieuwste processortechniek reageert hij pijlsnel en je bedient hem gemakkelijk met de gratis BluOS App, waarin al je muziekbronnen samenkomen. Of je muziek zich nu in je eigen netwerk bevindt of in de Cloud, bluesound kan - via WiFi of een bedrade ethernetaansluiting - de hoogste resolutie weergeven, tot 24/192 studio master kwaliteit aan toe.

pulse2specs.jpg

tekst8.jpg

pulse2fronttop.jpg