EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Nieuw van Roland! 10-08-2017

Roland-Boutique-Banner1.jpg

Roland stelt 3 nieuwe toppers van producten voor!

TR-08

De Roland TR-08 is een obsessief gedetailleerde en getrouwe replica van de legendarische Roland TR-808: algemeen beschouwd als zijnde de bekendste en meest invloedrijke drummachine die ooit gebouwd werd.
Na het creëren van een monumentale shift inzake muzikale sounds, heeft de “808” daarna complete muziekgenres mee vormgegeven en gedefinieerd.
Geliefd door muzikanten en producers van over de hele wereld, is dit het meest gezochte elektronische muziekinstrument aller tijden.
De TR-08 haalt nu de look, sound en feel van de originele 808 - met een verbluffende nauwkeurigheid - naar het Roland Boutique-formaat.
Hij vermengt aandacht voor detail en respect voor nalatenschap met modern gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

 

SH-01a

De Roland SH-01A is een nauwkeurige reproductie van de iconische Roland SH-101, een van de meest populaire klassieke synthesizers aller tijden. Onze Analog Circuit Behavior (ACB)-technologie
reproduceert de legendarische sounds van de SH-101 door nauwkeurig het eigenlijke gedrag van de analoge circuits te simuleren, inclusief de kleinste details en vreemde trekjes die de
synth al verschillende decennia zo geliefd maakt bij muzikanten en producers van over de hele wereld.
De SH-01A bouwt verder op de geweldige sounds en creatieve mogelijkheden van het originele instrument, en brengt het resultaat onder in het populaire Roland Boutique-formaat;
inclusief nieuwe polyfonische mogelijkheden, inspirerende nieuwe performance-features en een authenticiteit die alleen maar van Roland kan komen.
De Roland SH-01 zal verkrijgbaar zijn in 3 kleuruitvoeringen : grijs, blauw en rood.

 

SP-404A

De Roland SP-404A Linear Wave Sampler is ontworpen voor live-gebruik en breidt de klanken van de Roland AIRA TR-8 Rhythm Performer verder uit.
Het resultaat is een krachtige combinatie van samples en percussieve synthese. De snelle hands-on benadering van de befaamde SP-serie performance samplers
past perfect bij de indrukwekkende ritme-effecten en de iconische step-sequencer van de Roland AIRA TR-8.
Alle functies en features van de populaire SP-404SX zijn opgenomen in de SP-404A, inclusief zijn kenmerkende16-bit linear sampling, 29 ingebouwde DSP-effecten, vloeiende FX switching en
12 professionele performance pads.
Daarnaast is er ook een nieuwe klankbibliotheek beschikbaar via een meegeleverde SD-kaart, die samengesteld werd door Loopmasters, de toonaangevende leiders binnen de sample-industrie.
De SP-404A is een intuïtieve en inspirerende toevoeging aan de AIRA-reeks performance instrumenten voor dj’s, muzikanten en producers. Hij kan op zich gebruikt of aangestuurd worden door de TR-8.