EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Aston Microphones 12-08-2017

aston-microphone-banner.jpg

Een microfoon is niet enkel de som van zijn onderdelen, behuizing, capsule, electronica, het is niet zomaar een praktisch gereedschap. Het is een muziekinstrument en het hart van elke opname die je maakt.

Dit hebben ze goed begrepen bij Aston en wanneer ze beslisten om een nieuwe microfoonmerk te starten was het uiterst belangrijk dat de uiteindelijke 'klank' iets was die niet enkel zijn job deed, maar die ook het zelfvertrouwen van de artiest, producer of technicus inspirireert om de best mogelijke prestaties te krijgen.

Vanaf de start van 'project Aston' werkten ze nauw samen met enkele van de top audioprofessionelen in de sector om een ontwikkelingspanel te creëren die werkten als 'hun oren'. Terwijl ze zelf de focus legden om iedere klein detail te perfectioneren in deze kleine kunstwerken om uiteindelijk tot het resultaat te komen van de beste producten in hun klasse volgens hen. Bovendien worden alle producten in het Verenigd Koninkrijk gefabriceerd!

 

Microfoons:

De Origin is een cardioïde condensatormicrofoon van hoge kwaliteit die gebruik maakt van een 1 inch gouden ingedampte capsule. Hij is veelzijdig genoeg om te gebruiken met de meeste instrumenten en is uitmuntend goed op akoestische gitaar en stem. Zijn handgeselecteerde capsule wordt gecombineerd met een high-end circuit zonder transformatoren waar enkel de beste componenten worden gebruikt.

De Origin is ontworpen om een directe, zachte en intieme klank weer te geven voor een natuurlijke en transparante opname.

De Aston Spirit is een microfoon van uitmuntende kwaliteit met instelbare karakteristiek die gebruikt maakt van een 1 inch gouden ingedampte capsule. Een schakelaar op de microfoon is instelbaar tussen Omni, Cardioïde of Figure-of-Eight karakteristieken. Hij is veelzijdig genoeg om te gebruiken met de meeste instrumenten en munt uit op akoestische gitaar en stem. Zijn handgeselecteerde capsule gepaard met een high-end circuit zonder transformatoren waar enkel de beste componenten worden gebruikt.

De Spirit is ontworpen om een mooie open klank met sprankelende harmonische te leveren. Deze hoogst accurate microfoon levert een verbluffend natuurlijke en transparante opname die alle details in het hoog weergeeft zonder een harde klank toe te voegen die je bij veel condensatormicrofoons terugvindt.

De Aston Starlight is de eerste laserrichtbare penseelmicrofoon ooit die toelaat om je microfoons weer perfect te positioneren voor studiogebruik of om ze makkelijk op te zetten in live toepassingen. Deze verbazingwekkende microfoon demonstreert Aston's unieke variabele 'voice switching' voor de ideale klankweergave, een haast onverwoestbare bouwkwaliteit en Aston's, reeds bekende, 100% stainless steel chassis.

De Starlight bevat een 20mm cardioïde capsule die handgekozen werd door een panel van meer dan 50 top producers in dubbele blinde luistertesten uitgevoerd in 2016.

Deze bestaat ook in een stereopaar!

 

Reflectieschermen:

De Aston Halo reflectiefilter is de eerste van een serie reflectieschermen die gepland zijn bij Aston Microphones. In een markt die overspoeld wordt met verscheidene versies van een verouderd designconcept, spingt de Aston Halo een grote stap vooruit in reflectiefiltertechnologie.

Er zijn verschillende punten waarop ze zich gefocust hebben om de bestaande technologie te verbeteren, in het bijzonder de isolatie, absorptie, het bevestigingssysteem en de algemene prestaties als een studiogereedschap om een draagbare akoestische oplossing te creëren.

Deze is verkrijgbaar in het paars en nu ook in het zwart!

halo.jpg