EV Sound
EV Sound
Commandé avant 17h30, livraison le lendemain
EV Sound
Paiement sécurisé et rapide
EV Sound
Des prix compétitifs
EV Sound

  Se connecter ou enregistrer

Retenir les données

Je n'ai pas encore de compte.
Oublier login ou mot de passe?

EV Sound

  Panier

Vous avez 0 article(s) dans votre panier.

Total: € 0,00

Blijf veilig en verstaanbaar 23-03-2020

contacta-logo@2x.gif

Om de veiligheid van iedereen in deze lastige tijden te waarborgen, hebben veel bedrijven besloten om glas, schermen of soortgelijke barrières te plaatsen op plaatsen waar contact is tussen de klant en het personeel. Dit kan de communicatie echter zeer moeilijk maken. Om dit te voorkomen biedt Contacta praktische oplossingen die u helpen om veilig en hoorbaar te blijven.

 

contacta.jpg

Als klanten niet eenvoudig kunnen communiceren via veiligheidsschermen met het personeel, kan dit een impact hebben op de werking van hun onderneming. Veiligheid primeert uiteraard tijdens deze moeilijk periode maar dit kan ook gepaard gaan met een uitstekende dienstverlening.

Alle Speech Transfer Systemen van Contacta maken gebruik van volledige open-duplex technologie, waardoor zowel het personeel als de klanten tegelijkertijd kunnen spreken. Dit betekent ook dat er geen sprake is van het wegvallen van spraak en dat het personeel kan werken zonder afleidende handmatige bediening van de spraak paths.

STS-K001L

STS-K001L1.jpg

Tweeweg intercomsysteem met brug. Dit systeem bevat een inductielus voor gebruikers van hoortoestellen. Verkrijgbaar in grijze en zwarte uitvoering.

 

STS-K002L

STS-K002L1.jpg

Tweewegs opbouw intercomsysteem. Dit systeem bevat een inductielus die in het systeem is ingebouwd voor gebruikers van hoortoestellen. Verkrijgbaar in grijze en zwarte uitvoering.

 

STS-K003L

STS-K003L.jpg

Tweeweg inbouw intercomsysteem. Dit systeem bevat een inductielus die in het systeem is ingebouwd voor gebruikers van hoortoestellen. Verkrijgbaar in grijze en zwarte uitvoering.