EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

DJ Gear

U vraagt, wij draaien

Professionele muziekapparatuur heeft de laatste tijd een enorme metamorfose ondergaan. Zo heeft de oude en vertrouwde cd-speler plaats moeten maken voor de table top multimedia speler die eigenlijk bijna alles kan. Bij dj Gear vind je alle nieuwste dj-apparatuur voor een perfecte set. Denk maar aan:

Muzikale (r)evolutie

Maar er zijn meer veranderingen gesignaleerd in de wereld van de professionele dj-apparatuur. Zo is de standaard dj-mixer geƫvolueerd naar een dj controller: een mengpaneel dat je kan aansluiten op je pc en waarmee je de perfecte mix maakt. Timecode & dj software is dan weer ideaal voor iemand die een goeie dj-set heeft staan maar toch graag muziek van de pc wil mixen. Met een geluidskaart kan je dan weer je muziek afspelen van je pc of je dj-set opnemen. Wil je meer effecten creƫren dan deze op je mixer of mediaspeler? Laat je dan gaan met een effector of sampler!

Van alle merken thuis

Dj gear bevat alle dj-apparatuur die nodig is voor een volledige dj-set. In alle soorten, maten, prijzen en merken. Behalve marktleider Pioneer bieden we je dj-materialen van andere topmerken zoals:

Vind wat je zoekt

Welke dj-apparatuur je ook zoekt, Ev Sound heeft het in huis. Bestel je favoriete product nu online of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of advies. Wij staan je bij met raad en daad!