EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

DJ Mixer

In de mix

Een essentieel onderdeel van de geluidsapparatuur van een dj is natuurlijk het mengpaneel. Hiermee kan je verschillende geluidssignalen mengen tot één hemels geheel. Een dj mixer is één van de belangrijkste toestellen om muziek te mixen en je nummers in elkaar over te laten lopen. Als je een dj mixer combineert met een dubbele cd-speler of een draaitafel krijg je een complete set.

Maak je keuze

Er bestaan verschillende soorten dj mengpanelen zoals een:

De eerste is een compact mengpaneel dat gebruikt kan worden in een compacte dj setup. De meest gebruikte mixer is ongetwijfeld de club mixer: dit dj mengpaneel heeft meestal 4 kanalen, maar ook een effector of dsp voor de mooiste effecten! Een 19 inch mixer is een old school mengpaneel dat makkelijk ingebouwd kan worden in een 19 inch flightcase.

Haal jouw dj mixer in huis!

Pioneer was een van de eerste op de markt met de DJM-serie, maar je kan bij ons terecht voor verschillende merken dj mengpanelen zoals Behringer, JB-Systems, Velleman, DAP en Numark.

Vind je niet meteen het dj mengpaneel dat je zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij helpen je graag!