EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Platenspeler

Weg van vinyl

Sinds de invoering van de cd in de jaren '80 van de vorige eeuw is de lp niet langer het belangrijkste muziekmedium. Maar wie denkt dat de grammofoonplaat een stille dood is gestoven, heeft het grondig mis! Het gevoel en geluid van vinyl blijft uniek en platen worden steeds populairder. Elke zichzelf respecterende dj heeft dan ook een professionele platenspeler in huis.

Een draaitafel voor elke dj

De ene platenspeler is de andere niet. Er bestaan veel verschillende draaitafels zoals de belt drive, die de plaat aanstuurt via een riem. Deze draaitafels worden vooral thuis of door de hobby dj gebruikt. De direct platenspeler is het meest populair bij dj's. De plaat wordt hier direct door een motor aangedreven waardoor je weinig last hebt van slip of vertraging. Met een usb platenspeler kan je je platen omzetten naar een mp3 bestand. Ook voor alle toebehoren zoals naald en stylus kan je bij Ev Sound terecht.

Haal je favoriete platenspeler in huis

Ben je dj? Dan kies je natuurlijk voor een platenspeler! Maak je keuze en bestel vandaag nog jouw nieuwe platendraaier. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; we helpen je met veel plezier verder.