EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Lichteffecten

Van basislicht tot buitenverlichting

Een optreden, concert of dj-set is pas echt áf met de juiste verlichting. Elke zaal of club ziet er nu eenmaal een stuk sfeervoller uit met een dynamisch spel van gekleurde lichten. Bij Ev Sound hebben we een breed aanbod aan licht en verlichting:

  • basislicht
  • lichteffecten
  • ledverlichting
  • complete lichtsets
  • ledstrips
  • buitenverlichting
  • lasers
  • lampen

Een reis door de verlichting

In de wereld van licht en verlichting is er de laatste jaren enorm veel veranderd. Door de komst van led zijn lichteffecten met lampen grotendeels van het toneel verdwenen. Ev Sound heeft een groot gamma aan (led)verlichting die een grijze zaal kunnen omtoveren tot een gezellige, moderne fuifzaal. Populair zijn de moving heads, die vooral gebruikt worden in clubs. Dit lichteffect bestaat zowel met een lamp als met een led. Heb je liever een complete lichtset? Bekijk dan eens onze combinaties van verschillende lichteffecten die goedkoper zijn in set. Welke feest-, club- of dj-verlichting je ook kiest, die verschillende effecten moeten wel gestuurd worden. Hiervoor kan je een beroep doen op onze lichtsturing.

Creëer special effects

Als dj weet je maar al te goed dat een goede verlichting alleen niet altijd voldoende is. Als je alle registers wilt opentrekken, zorg je ook voor rook en special effects. Een rookmachine is ideaal bij ledlichteffecten of laser omdat de licht- en kleurenbundels zo volledig tot hun recht komen.

Sterk in ledstrips

Ev Sound is specialist in de ledstrip of lichtslang. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod sfeerverlichting om je huis of zaak om te toveren tot een gezellige ruimte. We werken vooral met het merk Velleman omdat deze ledstrip betaalbaar is en zeer degelijk.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over verlichting voor dj's, clubs en events. Of bestel de gepaste lampen direct online.