EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Microfoon

De juiste micro

De impact van een goede, professionele microfoon op je geluidsset is niet te onderschatten. Er bestaat voor iedere toepassing een microfoon, maar het is niet simpel om de juiste micro te vinden. Bij Ev Sound helpen we je graag verder.

Zang of instrument

Keuze genoeg aan professionele microfoons! Waarvoor je ook een micro nodig hebt, wij hebben het juiste exemplaar. Je kan bv. kiezen voor een dynamische microfoon die betaalbaar is en uiterst betrouwbaar. Dit is een zang- of instrument micro die via een kabel aangesloten wordt. Ook een condensator/studio microfoon kan je gebruiken voor zang en instrument. Met deze professionele microfoon kan je een groot frequentiebereik opnemen. Om een instrument te versterken is er een dynamische microfoon die aangepast werd om specifiek jouw instrument te versterken. Heel handig zijn de draadloze microfoons die werken op batterijen.

De beste merken

Gezien de complexe frequentiewetgeving in Belgiƫ werken wij alleen met topmerken zoals Shure, AKG en Sennheiser die garanderen dat je draadloze microfoon altijd en overal werkt. Neem een kijkje in ons aanbod of contacteer ons voor meer informatie. De specialisten bij Ev Sound staan altijd paraat om de gepaste, professionele microfoon voor je te vinden.