EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Nieuws

Festilight kerstdecoratie

08-04-2020

EV Sound

Met deze temperaturen denk je niet meteen aan kerstdecoratie. Toch kunnen we je het nieuwe City gamma van Festilight voor 2020-2021 voorstellen. Tijdig bestellen is de boodschap!
Lees meer...

Weke dj controller ?

07-04-2020

EV Sound

Onze DJ-specialist Willem heeft een helder overzicht gemaakt van de meest verkochte controllers. Alles is netjes onderverdeeld op basis van software, waar je music files staan (usb of op je pc), en of je gebruikt maakt van streamingdiensten zoals Spotify en Tidal.
Lees meer...

Omnitronic DJP-900NET

07-04-2020

EV Sound

We hadden van Omnitronic al de DJP-900P in het gamma, hier komt nu de DJP-900NET bij. Een class D versterker met ingebouwde internet en DAB+ radio.
Lees meer...

Steinberg AXR4 Promo

03-04-2020

EV Sound

Tot eind dit jaar kunnen eigenaars van een Steinberg MR816CSX of MR816X een heuse korting krijgen op een AXR4 interface!
Lees meer...

Wentex transparente schermen

03-04-2020

EV Sound

Bij Wentex hebben ze nagedacht hoe voor uw personeel en klanten te zorgen. Speciaal voor balies en kassa's bieden zij transparante schermen aan op basis van het huidige Pipe & Drape systeem. Eenvoudig in te stellen, mobiel en flexibel in gebruik.
Lees meer...

PROMO #StayHome - Listen to Sonos

02-04-2020

EV Sound

Ontspannen in tijden van sociale afstand, thuiswerken en onzekerheid is niet leuk en eenvoudig. Het luisteren naar muziek, een film kijken, gamen of mediteren kan dan essentieel zijn voor een lichtpuntje. Geniet van extra korting op verschillende Sonos producten.
Lees meer...

PROMO 75 Years Sennheiser

02-04-2020

EV Sound

Sennheiser viert 75 jaar innovatie en biedt het hele jaar door speciale aanbiedingen voor geselecteerde producten. In apri: in-ear monitoring-hoofdtelefoon. Tot 50% korting, alleen zolang de voorraad strekt!
Lees meer...

Presonus Studio One Corona Promo

01-04-2020

EV Sound

Om de tijd in isolatie wat muzikaler te kunnen doorbrengen vermindert Presonus de prijzen van Studio One tot eind april!
Lees meer...

cob ledstrip

01-04-2020

EV Sound

Nieuw : Dotless ledstrip, flexibele Cob ledstrip met hoge lichtoutput, nu bij Bekafun verkrijgbaar.
Lees meer...

Yolobox, mobiel professioneel livestreamen

01-04-2020

EV Sound

Yolobox is een all-in-one oplossing om overal te kunnen livestreamen met meerdere camera's. Creëer een livestream met professionele look vanaf een compact touch-screen device.
Lees meer...

Phonum

01-04-2020

EV Sound

IP-telefonie zorgt ervoor dat telefoons thuis of op kantoor, vanaf een laptop of smartphone kunnen worden beantwoord. Standaard headsets kunnen echter ongemakkelijk zijn, en niet elke werknemer draagt graag een hoofdtelefoon. Daarvoor is een speakerphone zoals de Phonum van Beyerdynamic de idelae oplossing.
Lees meer...

Sunlite Suite 3: Video tutorials

31-03-2020

EV Sound

Omdat u waarschijnlijk thuis vastzit, dachten we dat we u konden helpen om deze periode te optimaliseren en u te helpen trainen op Sunlite Suite 3-software! De video-tutorials zijn beschikbaar op YouTube.
Lees meer...

Air Guard - Desinfecterende rookmachines

30-03-2020

EV Sound

Door de hevige vervuiling van het milieu en het recente virus, mogen we het risico op bacteriële infecties niet blijven negeren. Het Taiwanese "Air Guard" is opgericht met het doel om efficiënte oplossingen te bieden die beantwoorden aan de internationale normen.
Lees meer...

Procab Contractor CPR kabels

27-03-2020

EV Sound

De CPR Contractor Series van Procab zijn installatie-kabels die de brandveiligheid in gebouwen verbetert doordat ze een lage of geen vorming van (giftige) rook en brand-druppels veroorzaken.
Lees meer...

Doe-het-zelf handgel statief

27-03-2020

EV Sound

Door het nijpende tekort aan houders voor dispenser-houders, sloegen ze bij Gravity de handen in elkaar om er zelf eentje te maken.
Lees meer...

Layher stellingconstructies

27-03-2020

EV Sound

Op het gebied van steigertechniek is Layher toonaangevend in de Benelux. Op evenementen en festivals wordt veelvuldig gebruik gemaakt van tijdelijke constructies zoals tribunes, front of houses, decors. Voor deze toepassingen bieden zijn complete oplossingen.
Lees meer...

Beglec + Hitmusic - Cataloog 2020

26-03-2020

EV Sound

De nieuwe cataloog van Beglec en Hitmusic is er. 9 Merken met onder andere Briteq, Sync, Audiophony, Contest en JB-Systems stellen hun 1830 producten voor in deze nieuwe editie.
Lees meer...

Roland Live Streaming oplossingen

26-03-2020

EV Sound

Met het Pro-AV assortiment van Roland is het heel eenvoudig om een live-stream te realiseren. Met deze beknopte handleiding ga je in enkele stappen "live" voor uw online lessen, presentaties, meetings en e-sports.
Lees meer...

HK Audio Promotie

25-03-2020

EV Sound

HK audio trekt de promotie van maart gewoon door tot alles weer op zijn pootjes komt.
Lees meer...

Viewsonic ViewBoard Mini IFP2410

25-03-2020

EV Sound

De ViewBoard Mini IFP2410 is een compact interactief scherm met ViewBoard Cast-streaming-software en ingebouwde webcam . Dit zorgt ervoor dat het delen van inhoud eenvoudiger is dan ooit tevoren. Sprekers kunnen inhoud, bestanden, afbeeldingen en annotaties op het ViewBoard Mini-touchscreen beheren, en die inhoud vervolgens delen op een groter scherm.
Lees meer...

Newsletter: Communiceren in tijden van Corona

24-03-2020

EV Sound

Om eenvoudig te communiceren en tegelijk een veilige afstand van elkaar te bewaren stellen wij je alvast volgende producten met een extra korting voor.
Lees meer...

HuddleSHOT de All-in-one conferencing camera

24-03-2020

EV Sound

HuddleSHOT, Vaddio's nieuwste video-conferencing camera met ingebouwde audio. Deze USB- camera biedt geweldige prestaties met een 1080p/60 resolutie en een ultrabrede field of view. Daarnaast krijgt u een eenvoudig gebruik en zelfs beheer op afstand dankzij de web-based interface.
Lees meer...

Blijf veilig en verstaanbaar

23-03-2020

EV Sound

Contacta spraakoverdrachtsystemen biedt een praktische oplossing om veilig achter glas of plexi te zijn en toch verstaanbaar te blijven voor elkaar.
Lees meer...

Live-streamen en opnemen in een handomdraai

20-03-2020

EV Sound

De Avonic AV-REC200 is het ideale standalone USB / SD-kaartrecorder en streaming-apparaat. Sluit eenvoudig een HDMI- of 3G-SDI-apparaat aan en in een paar eenvoudige stappen kan men streamen en / of opnemen.
Lees meer...