EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Roland DJ Promo 07-11-2019

roland-dj-808-website-banner_1_1_1.jpg

Van 1 november 2019 tot 31 januari 2020 krijg je extra cadeaus bij een Roland DJ Controller!

Roland is een partnerschap aangegaan met Serato & BPM Supreme om je een geweldig pakket aan te bieden dat je helpt om het beste uit je gloednieuwe Roland DJ-controller te halen. Tussen 1 november 2019 en 31 januari 2020 ontvangt elke klant die een Roland DJ-202, DJ-505 of DJ-808 koopt én registreert een GRATIS abonnement van drie maanden op Serato Studio en BPM Supreme!

 

Een abonnement van drie maanden op BPM Supreme

BPM Supreme is een digitale platenpool voor professionele DJ's, producers en remixers. Met een enorme catalogus van tracks uit de jaren '70, '80 en '90, en de nieuwste releases bovenaan de actuele hitparade, vind je zeker de songs die je nodig hebt. Tijdens je abonnementsperiode kun je ten volle genieten van Unlimited MP3 Audio Downloads en Unlimited MP4 Video Downloads, stuk voor stuk getagd met BPM, genre en toonaard.

 

maxresdefault.jpg

 

Een licentie van drie maanden op Serato Studio

Serato Studio is een intuïtief softwareplatform voor muziekproductie voor DJ's en producers. Verlies minder tijd met het botsen tegen creatieve grenzen, en spendeer méér tijd aan het maken van muziek door de unieke beatmaking DJ controllers van Roland te combineren met de geavanceerde productiesoftware van Serato. Zo kun je nieuwe ideeën toevoegen aan je creatieve proces.

 

serato-studio-gui-md.jpg