EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

V-Moda M-200 08-11-2019

vmoda-brand-banner3_1_1_1.jpg

V-MODA betreedt de studio met een allereerste referentiehoofdtelefoon afgestemd op producers en muzikanten.


V-MODA, de bekroonde fabrikant van 's werelds beste high-fidelity audiotoestellen met ongeëvenaarde personalisatie-opties, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de M-200,: de eerste referentie-studiohoofdtelefoon van V-MODA. De M-200 komt voort uit de onafgebroken samenwerking tussen Roland Corporation en V-MODA. Deze hoofdtelefoon is voorzien van een nauwgezette Japanse engineering en klassieke V-MODA vormen en materialen: herontworpen voor de studio voor een clean, verfijnd en ruimtelijk geluid met een transparante helderheid die perfect is voor zowel producers, muzikanten als audioprofessionals.

De M-200 levert een kristalhelder geluid dat zodanig zuiver en neutraal is dat subtiele nuances en gebreken makkelijk waarneembaar zijn. Met 50mm drivers met neodymium magneten en CCAW-voice coils reproduceert de M-200 nauwgezet een breed frequentiebereik tot 40kHz. Dat garandeert een gebalanceerd klankbereik. Van de diepste bas tot de scherpste hoge tonen: het M-200-geluid is zodanig gedetailleerd en nauwkeurig dat het de Hi-Res Audio-certificering van de Japan Audio Society (JAS) behaalt.

Met grotere, vlakkere oorschelp-behuizingen in vergelijking met de Crossfade-serie, biedt de gesloten closed-back M-200 extra interne versterkingsruimte, voor een ruimtelijk geluid met een superieure geluidsisolatie. De vrijwel onverwoestbare en toch flexibele hoofdband is extra breed, voor een betere gewichtsverdeling en urenlang draagcomfort. De verstelbare hoofdband van de M-200 is flexibel genoeg voor eenvoudige single-ear monitoring, en tegelijk sterk genoeg om jarenlang gebruik in de studio te weerstaan. Door de combinatie van de hoogwaardige, zweetbestendige buitenkant van PU-leer met de grote, afneembare kussens van magnetisch traagschuim, merkt de drager amper dat hij/zij de M-200 op heeft.

Pak de M-200 in en bescherm hem dankzij het CliqFold-scharnier. Daarmee vouwt de hoofdtelefoon compact in elkaar en past hij in de nieuw ontworpen Exoskeleton-case van V-MODA, die nu voorzien is van soepelere lijnen en meer ruimte biedt aan extra kabels en accessoires. De M-200 wordt ook geleverd met een nieuwe, enkelzijdige gebalanceerde audiokabel. Terwijl het gesloten ontwerp van de hoofdtelefoon voor een optimale geluidsisolatie zorgt, vermindert de gebalanceerde kabel ook de signaal-ruisverhouding: voor een cleaner, ruimer geluid. Dat maakt de M-200 betrouwbaar bij het maken van belangrijke beslissingen tijdens het mixen, opnemen of performen van muziek.

De M-200 wordt ook geleverd met de extra SpeakEasy 1-Button-kabel met aramidevezels en een ingebouwde microfoon voor kristalheldere telefoongesprekken. Bovendien biedt V-MODA diverse manieren om je hoofdtelefoon te personaliseren.