EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

HK Audio POLAR 10: weer leverbaar! 23-07-2020

hkbanner.jpg

De POLAR 10 met cover en bag inbegrepen is weer vlot leverbaar!

We kunnen deze opnieuw uit stock leveren en die staan ook terug speelklaar opgesteld in onze demoruimte.

Het nieuwe POLAR 10 kolomsysteem is perfect op maat gemaakt voor de noden van muzikanten en DJ's als een breed gamma aan audiovisuele toepassingen in zaken, scholen, kerken en meer..

POLAR 10's 24-bit DSP en luidsprekercomponenten van hoge kwaliteit leveren een uitzonderlijk duidelijke en natuurlijke klank van 38Hz tot 20kHz. Het premium subwoofer ontwerp en 2000 Watt aan hoog vermogen verzekeren een XXL geluidservaring van fluisterstil tot grote volumes.

Een brede spreidingshoek van 120° en een uitstekende weerstand tegen feedback maken het gemakkelijk om de POLAR 10 te plaatsen in iedere zaal. Hij kan zelfs direct achter de artiest staan die betekent dat er geen aparte monitoren nodig zijn op het podium. De POLAR 10 levert een hoge SPL op de dansvloer, vol, rijk geluid op de eerste rijen en een conversatievirendelijk volume aan de achterkant van de zaal.

De ingebouwde 4-kanaals mengtafel biedt twee mic/line kanalen, een toegewijde instrumenteningang voor bvb een akoestische gitaar en een Aux kanaal voor muziekspelers als een Bluetooth 5.0 Audio streaming ingang. Je favoriete luidsprekerinstellingen kan je opslaan in vijf afzonderlijke presets in het toestel. Het nieuwe E.A.S. verbindingssysteel maakt kabels overbodig en garandeert een gemakkelijke opzet terwijl de POLAR 10 stevig en veilig staat in iedere locatie.

 

FEITEN EN FUNCTIES

- Een volledig allesbevattend, gebruiksvriendelijk actief full range kolomsysteem

- Een geïntegreede 24-bit DSP levert een consistent klankbeeld over het ganse frequentiespectrum en creëert zo een rijke klank met lage oversturing voor een overmoeiende luisterervaring.

- Vijf gebruikerspresets om de juiste klank te verkijgen in iedere situatie of zaal

- 10 inch subwoofer voor een krachtige, strakke weergave en een diepe bas

- Een 2000 Watt klasse D versterker met meer dan voldoende headroom en een perfecte dynamische respons

- Een geïntegreede 4-kanaals mengtafel die verschillende aansluitmogelijkheden bevat met onder andere Bluetooth 5.0 audio streaming en een hoog-contrast display met auto dimming

- Wordt geleverd met een draagzak voor de kolom en een gevoerde hoes voor de baskast

- 5 jaar HK Audio garantie (na registratie op http://warranty.hkaudio.com)

 

Deze staat nu testklaar in onze winkel! Alle info vind je hier.