EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Sennheiser Speechline 13-02-2020

sennheiser banner6.jpg

Sennheiser breidt zijn Speechline serie uit met nieuwe ontvangers, een overzicht!

Speechline

Speechline Digital Wireless is een IT geoptimaliseerd draadloos systeem ontworpen voor spraak en lezingen. Het werd bedacht voor gebruik in universiteiten en bedrijven en is dankzij zijn breed product portfolio is het systeem bijzonder veelzijdig en kan aangepast worden aan de noden van individuele toepassingen. Het doel was om het dagelijkse werk van IT en AV managers makkelijker te maken en met de introductie van de nieuwe Speechline Multi-Channel ontvanger stelt Speechline Digital Wireless de perfecte geluidsoplossing voor IT integratie voor.

speechline.jpg

 

Voordelen van het systeem

Het syseem ondersteunt de meest voorkomende IT standaarden en integreert zich vlotjes in je bestaand IT infrastructuur. Meerder aansluitmogelijkheden bevatten twee ethernet connectoren met ondersteuning voor Power over Ethernet (PoE) en Dante maken het systeem de ideale verbetering voor uw campus of bedrijfsnetwerk. SLDW kan gebruikt worden als een standalone systeem of geïntegreerd worden in een 3rd party omgeving door gebruik van de plug-ins en protocols van Sennheiser.

Met de Sennheiser Control Cockpit zal je altijd een een compleet overzicht en controle hebben over je volledige campus-grote installatie. Tijdrovende manuele workflows zoals batterijniveaus checken kunnen volledig digitaal en direct van op afstand gebeuren. Geavanceerde systeemautomatisatie elimineert de nood voor manueel frequentie- en interferentiemanagement. Dit maakt Speechline Digital Wireless een echte tijd en geld bespaarder.

speechline2.jpg

Het perfecte microfoonsysteem werkt simpelweg iedere keer. Het gebruik van SLDW heeft geen uitleg of introductie nodig, vanaf de microfoon uit het netwerkverbonden laadstation wordt gehaald is hij onmiddellijk klaar om te gebruiken. Met een batterijduur van 15 uur zijn de microfoons klaar voor de langste werkdagen.

speechline3.jpg

Het systeem werkt in de licentievrije 1.9 GHz frequentieband en is een future-proof investering. De gratis Sennheiser Control Cockpit opent een belangrijk pad naar je toekomst. Digitale workflows om je volledig systeem te monitoren en controleren helpen je om onderhoud en servicekosten te verminderen.

 

Specificaties

speechline4.jpg

 

Het volledig gamma SpeechLine vind je hier!

 

 

 

Speechline MCR DW

slmcr.jpg

De Speechline Multikanaals ontvanger met zijn 2 of kanalen is de perfecte nieuwe toevoeging aan de SpeechLine reeks. Dankzij zijn onopvallens ontwerp kan hij makkelijk geïnstalleerd worden in elke ruimte als het nu op de muur of aan het plafond is. Het toestel kan bediend worden met een enkele netwerkkabel dankzij PoE en Dant. Ingewikkelde analoge audiobekabeling is nu verleden tijd. De MCR biedt ook een handige oplossing voor bestaande installaties. Dankzij een geïntegreerde auto mixer en de analoge mix uitgang kunnen alle kanalen gebruikt worden als één gemengd kanaal. De mix hiervan is ook digitaal bereikbaar via Dante die toelaat om een uitbreiding van de bestaande setup te doen zonder de DSP te veranderen. Door de bidirectionele communicatie tussen zender en ontvanger kunnen alle instellingen van de mobiele zender makkelijk gemaakt worden in de Sennheiser Control Cockpit. Het automatisch frequentiebeheer van de ontvanger elimineert de nood aan manuele frequentie instellingen en het automatisch interferentiemanagement garandeert een maximale betrouwbaarheid. Het gebruiksvriendelijk koppelen verzekert een betrouwbare verbinding tussen zender en ontvanger. Netwerkintegratie maakt het ook mogelijk om de ontvanger van op afstand te bedienen en monitoren via een media controle systeem (zoals vb AMX, Crestron). Door de geïntegreerde antennes is een ingewikkeld atennesysteem niet meer nodig!

Features

- Automatic Gain Control
- Automatic Frequency Management
- AES 256 encryption
- 2-port Dante
- PoE
- Analog Mix Output
- One status LED per Link
- Remote control via Control Cockpit or media control
- Wall, ceiling or mic stand mounting
- Integrated Automixer

Contacteer ons gerust en vrijblijvend voor een offerte op maat voor uw toepassing!