EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Live-streamen en opnemen in een handomdraai 20-03-2020

Logo-Avonic-large1.jpg

 

De Avonic AV-REC200 is het ideale standalone USB / SD-kaartrecorder en streaming-apparaat. Sluit eenvoudig een HDMI- of 3G-SDI-apparaat aan en in een paar eenvoudige stappen kan men streamen en / of opnemen.

rec200650x650.jpg

De AV-REC200 is voorzien van een HDMI en 3G-SDI input. Het inkomende signaal kan via de HDMI output worden doorgelinkt naar bijvoorbeeld een preview-monitor. Naast de beide video inputs is er ook een 3,5mm audio voorzien voor audio embedding.

Opnemen kan via het SD-kaartslot achteraan de module, of de USB-poort vooraan.

Bedienen is mogelijk op 3 manieren, via het display en de toetsen op het front-panel, via de webinterface door hem met een netwerkkabel met de pc te verbinden of via RS232 commando's.

Hij ondersteunt de meest courante protocollen voor streaming alsook de mogelijkheid om te streamen naar populaire streaming-platformen zoals Facebook Live en Youtube. Dit allemaal in Full HD aan 60 frames per seconde. De instellingen hiervoor gebeuren via de ingebouwde webinterface, er is zelf de mogelijkheid om logo's of andere afbeeldingen als overlay toe te voegen aan de stream. Eens de instellingen zijn gebeurd plug je de unit in op je internetverbinding en klaar is kees!