EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Air Guard - UPDATE! 28-05-2020

 aig-logo20201.jpg

Door de hevige vervuiling van het milieu en het recente virus, mogen we het risico op bacteriële infecties niet blijven negeren.

Het verbeteren van hygiënenormen in onze leef-en en werkomgeving is een verplichting geworden.

De Taiwanese maatschappij Air Guard is opgericht met het doel om efficiënte oplossingen te bieden die beantwoorden aan de internationale normen.

Deze producten werden niet goedgekeurd voor gebruik binnen de Europese gemeenschap!

 

De 3D ontsmetter verspreidt rook met ontsmettingsmiddel. Het idee werd ontleend aan de entertainment industrie. Deze oplossing laat toe om zoveel mogelijk oppervlaktes te desinfecteren.

Het is heel gemakkelijk in gebruik. U sluit de machine aan, u wacht ongeveer twee minuten totdat de machine opgewarmd is en drukt op de activeringsknop. Om uw auto te ontsmetten raden we u aan om eerst de ventilatie aan te zetten voordat u de ontsmetting start!

Ons product kan gebruikt worden als een regelmatige onderhoudsoplossing, overal waar dat nodig is: auto's, huizen, kantoren, scholen, theaters, winkels, stations, ziekenhuizen … Het doodt niet alleen de bacteriën, maar neutraliseert ook geurtjes.

 

aig-fld05antari.jpg

AG-700

aig-ag700-11.jpg

De AG-700 is ontworpen voor de ontsmetting van auto's. Hij is heel eenvoudig te gebruiken. U sluit de machine aan en na drie minuten kan u die activeren. De machine stopt automatisch. De AG-700 is in staat om een auto te vullen door 85 m³ ontsmettingsmiddel te genereren in slechts één minuut.

 

AG-800

aig-ag800-11.jpg

De AG-800 is een compacte, lichte en draagbare machine. Hij is heel gemakkelijk in gebruik. Deze machine vult een ruimte in 90 seconden en genereert 80 m³ ontsmettingsmiddel in één minuut.

 

FLD 05 - Desinfecting liquid

Het Air Guard ontsmettingsmiddel vernietigt 99,9% bacteriën en virussen. De vloeistof houdt geen gevaar in voor mensen of dieren. Voor mensen met ademhalingsproblemen raden we wel aan om 10 minuten te wachten alvorens in een ontsmette ruimte te verblijven. Inhoud: 500 ml.