EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Streamen in DJay 25-06-2020

relop djay.jpg

Spotify werkt niet meer met DJay, maar streamen kan nog steeds!

 

We kregen enkele weken geleden de aankondiging tot ieders verrassing dat Spotify niet meer werkt met de DJay software, maar niet getreurd er zijn nog genoeg mogelijkheden om te streamen als DJ.

DJay werkt nu met Tidal, Soundcloud, Beatport Link en Beatsource. Dankzij deze nieuwe partners kan een brede selectie van 260 miljoen nummers gestreamd worden samen met een uitgebreide collectie aan muziekvideo's in de DJay app zelf! DJay onderteunt naadloos de Reloop DJ controllers Mixon 4, Beatpad 2 en Mixtour die de perfecte hardware bij deze software zijn!

Mixon 4 - dj controller - Djay pro & Serato Reloop

Koop de Reloop Mixon4 goedkoop bij Ev sound, de Mixon4 is een 4 kanaal dj mixer geleverd met Serato en Algoriddim. De controller is uit voorraad leverbaar aan de scherpste prijs.

rel-mixon4
Prijs incl. 21% BTW € 711,76€ 599,00  Uw nettoprijs incl. 21% BTW Voorraad: 3

BeatPad2 - controller voor iPad, Mac en PC Reloop

Koop nu uw artikel Tablet & Smartphone Controller RELOOP BeatPad2 - controller voor iPad, Mac en PC goedkoop bij EVSound, het artikel BeatPad2 - controller voor iPad, Mac en PC is uit voorraad leverbaar en staat in demo in de winkel in Izegem.

rel-beatpad2
Prijs incl. 21% BTW € 508,39€ 425,00  Uw nettoprijs incl. 21% BTW Voorraad: 0

Mixtour - dj controller - Djay pro Reloop

Reloop Mixtour is een compacte dj controller voor Djay pro, koop de Mixtour goedkoop bij Evsound.

rel-mixtour
Prijs incl. 21% BTW € 183,01€ 161,00  Uw nettoprijs incl. 21% BTW Voorraad: 0

 

De offline opslag met Beatport Link en Beatsource laat toe om tot 100 tracks af te spelen zonder actieve internetverbinding afhankelijk van het abonnement die je neemt. Honderden gecureerde afspeellijsten van wereldbekende DJ's zijn beschikbaar naast degene die je zelf maakt.

Vanaf 1 juli 2020 werkt Spotify niet meer met 3rd party apps, maar je kan makkelijk je bestaande afspeellijsten overzetten naar een andere stremingdienst die je wel toelaat om te blijven mixen met alle muziek waar je van houdt en die je toegang geeft tot nieuwe content en features!

Tools en een simpele uitleg over hoe je alles overzet kan je hier vinden!