EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Bluesound 26-06-2020

blp-logo.jpg

Bluesound Professional maakt veelzijde audio oplossingen voor alle soort projecten.

Netwerk Audio Voor Uw Zaak

Bluesound Professional is werelds eerste moderne muziekdistributie ecosysteem voor commerciële ruimtes. Het gamma bevat alle componenten van streamingbronnen tot luidsprekers om een gemakkelijk ontwerp, installatie en tewerkstelling te verzekeren voor complete muzieksystemen in installaties van één zone tot grote multi-zone faciliteiten.

Luister Naar Alle Muziek Ooit Opgenomen

Met Bluesound Professional producten heb je directe toegang tot miljoenen nummers van je huidige muziekservices, stem af op je favoriete internet radio stations en podcasts of luister naar de muziekbibliotheek vanop je smartphone, tablet of laptop. Tap gewoon de muziek aan die je wil horen in de BluOS app en laat een Bluesound product het hart zijn van je luisterervaring.

Naadloze Integratie Met Controle Systemen

Bluesound Professional werd ontworpen om bestuurd te worden via een brede waaier aan toestellen. BluOS laat toe om te bedienen via Mac/PC if iOS/Android toestellen en de Bluesound CP100 biedt een simpel, elegant muurgemonteerd bedieningspaneel. Tot slot geeft je Bluesound je de flexibele en krachtige mogelijkheid om bediend te worden via third party controlesystemen en interfaces bestaan voor alle toonaangevende systemen van vandaag.

Multi-Room Verbinding Aan Je Vingertoppen

BluOS is het besturingssysteem en de muziekbibliotheek waar Bluesound Professional toestellen op draaien. Het laat je makkelijk toe om toegang te krijgen tot muziek (tot 24 bit/192kHz) en deze te streamen in iedere zone van je installatie. Lokaliseer muziek overal op je network of cloud muziekservice naar keuze en deel het met eender welk BluOS compatibele apparaat in je installatie. BluOS laat ook toe om individuele zones en toestellen te bedienen als ze onder te brengen in grotere zones.

Het Gamma

Streamers

De streamers bestaan in een één- en vierkanaals variant, de één-kanaalsvariant kan trouwens met behulp van een rack tray per drie in één unit ingebouwd worden ze bevatten beiden over een mic en line ingangskanaal die kan geactiveerd worden via de app:


Amp / Streaming Amp

Bluesound heeft een 8 kanaals versterker voor vaste installaties zonder ingebouwde streamer en een tweekanaalsversterker met ingebouwde streamer:


Speakers

De BSP125 is dè speaker van Bluesound; een volle klank in een klein formaar, de versterker zit ingebouwd en deze kan bedraad of draadloos verbonden worden met het systeem, hier komt later dit jaar nog een PoE variant van:


Touchpanel

Met de CP100 kan je 5 presets selecteren die in de BluOS app aanmaakt die kunnen bestaan uit verschillende bronnen op verschillende volumes, daarna heb je een volumeregeleing en play/pause knop:

De producten van Bluesound Professional hebben we nu op vooraad!