EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Neumann V402 22-07-2020

neumann banner5.jpg

Neumann kondigt de V 402 aan, een state-of-the-art 2-kanaals microfoonvoorversterker met DI-ingangen en een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker. 

 

 

  
De V 402: het nieuwste wonder van Neumann

De V 402 is de eerste nieuwe microfoonvoorversterker van Neumann sinds de lancering van de legendarische V 476b in de jaren tachtig, die nog steeds vaak gebruikt wordt en hoog aangeschreven staat in vele professionele studio's. 

De first-class V 402 is ontworpen om de integriteit van het microfoongeluidsbeeld te bewaren met maximale lineariteit en zuiverheid. Hij versterkt het microfoonsignaal zonder ongewenste beïnvloeding of geluidsartefacten, zoals ruis en vervorming. 

Dit compromisloze kwaliteitsniveau is van groot belang, er wordt tegenwoordig zelfs van goedkope voorversterkers beweerd dat ze "lineair" zijn, alhoewel ze vaak geen finesse of detailgetrouwheid bieden, vooral bij hoog volume. 

neu-v402.jpg
DI-ingangen en hoofdtelefoonvoorversterker

Twee aparte DI-ingangen voor instrumenten zorgen voor een ongekleurde en gedetailleerde geluidsregistratie van elektrische gitaren, basgitaren en andere instrumenten.

En om het pakket compleet te maken is de V 402 uitgerust met een eigen studiohoofdtelefoon-voorversterker voor een perfecte kwaliteitsmonitoring.

neu-v402-10.jpg


Belangrijkste kenmerken
 
• State-of-the art transformatorloze microfoonvoorversterker met twee kanalen
• Twee instrumentingangen met studiokwaliteit en zeer hoge impedantie
• Schakelbare low-cut verwijdert rumble zonder signaalverslechtering
• Uitzonderlijk zuivere hoofdtelefoonversterker
• Eenvoudige monitoring-mix met volumeregeling voor ieder kanaal
• Handmade in Germany

Via een schakelbaar 20 dB-pad kan de V 402 zonder vervorming worden gebruikt met bronnen tot 28 dBu. De high-pass-functie verwijdert pops en rumbles zonder de kwaliteit van het signaal nadelig te beïnvloeden.

neu-v402-8.jpg