EV Sound
EV Sound
Voor 17u30 besteld, morgen in huis
EV Sound
Veilig & snel online betalen
EV Sound
Scherpe prijzen
EV Sound

  Log in of registreer

Onthoud mij

Ik heb nog geen account.
Login vergeten?

EV Sound

  Winkelmandje

U hebt 0 product(en) in uw mandje.

Totaal: € 0,00

Viewsonic IFP70 Series 14-09-2020

vws-logo-large2.jpg

De IFP70 Series zijn meer dan een standaard touch-display. Het zijn Windows collaboration displays en gaan nog veel verder. Ontdek hier alle alle details.

 

viewsonic-ifp6570-65-inch-interactive-touch-panel-12.jpg

 

Om het Collaboration display certificaat van Windows te krijgen zijn er bepaalde voorwaarden waaraan het display moet voldoen. Dit betreft voornamelijk optimalisatie voor Microsoft toepassingen en een voudige connectiviteit. Maar de de IFP70 Series van Viewsonic gaan veel verder dan deze vereisten. Dit is een compleet overzicht van alle voordelen en eigenschappen van deze unieke reeks interactieve touch displays.

Microsoft Windows collaboration display certified

Om dit certificaat te mogen ontvangen zijn volgende vereisten noodzakelijk:

 • Optimalisatie voor Microsoft 365 (Windows ink, Teams,...)
 • Optimalisatie voor Microsoft Whiteboard
 • Microsoft Azure sensor voor smart-gebouwen
 • USB-C connectiviteit voor eenvoudige verbinding van data en opladen
 • Ingebouwde 4K-resolutie webcam
 • 6 array-microfoon met noise cancellation voor verstaanbare video-conferences
 • Actieve druk-gevoelige pen

Wat biedt de IFP70 Series hier bovenop

 • 4K UHD display voor gedetailleerde scherpe beelden en een 4K HDMI output
 • Strak, randloos design die perfect in elke ruimte kan worden geïntegreerd
 • Ultra-precieze touch-ervaring door "Projected capacitive touch"-technologie met optical bonding
 • Het 2.1 luidspreker-systeem levert een duidelijke klank (2x 10W speaker + 15W subwoofer)
 • Mogelijk tot inbouwen van een slot-in Windows 10 Pro PC voor geavanceerde applicaties

Screenshot_2020-09-15 Flagship corporate ViewBoard.jpg

 

Projected capacitive (PCAP) touch met optical bonding

De PCAP-technologie is gekend door het gebruik in smartphones en tablets. Hierin wordt gebruik gemaakt van een harde en gladde glasplaat met een onderliggende touch-gevoelige terwijl bij de klassieke touch-screens het scherm eerder zacht en lichtjes indrukbaar aanvoelt. Het grote voordeel van PCAP- technologie is dat de precisie en respons-snelheid veel hoger licht, hierdoor voelt schrijven op het display veel natuurlijker aan en kunnen aantekeningen gedetaileerd worden weergegeven.

Bij IR touch technologie maken ze gebruik van een infrarood sensoren in het frame rond het scherm. Door de onderbreking van het raster kan men de locatie van de aanraking detecteren. Het gemaakte raster bij IR is niet zo fijn als bij PCAP waardoor de precisie en reactiesnelheid duidelijk lager ligt.

Naast het gebruik van de vinger wordt de IFP70 Series geleverd met 2 actieve pennen. Deze zijn voorzien van toetsen die men kan gebruiken tijdens een presentatie. Ze zijn ook drukgevoelig en geoptimaliseers voor gebruik met Windows Ink en Microsoft Whiteboard.

PCAP-Diagrams4.jpg

PCAP touch

IR-Diagram.jpg

IR touch

USB-C connectiviteit

Dankzij USB-C verbind je eenvoudig je eigen device in een mum van tijd met het display inclusief alle functionaliteiten van USB-C. Je deelt dus vliegensvlug bestanden en kan je uw bureaublad dupliceren zonder extra video-kabel. Het stelt je zelfs in staat om je toestel op te laden (60W charging).

IFP70_scenario_Type-C2.jpg

myViewBoard Manager

Terwijl klaslokalen en vergaderruimten digitaal evolueren, worden IT-beheerders geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Een van de problemen is de tijdrovende noodzaak om afzonderlijke weergavepanelen in grote organisaties te bewaken en te onderhouden. Met de myViewBoard Device Management-oplossing kunnen IT-beheerders apparaten 24/7 veilig beheren zoals aan- en uitschakelen vanop afstand, plaatsen van een melding op het scherm en installeren van apps.

ViewBoard Cast

Met ViewBoard Cast (vCast) deel je gemakkelijk uw bureaublad naar het display vanaf een Windows, Mac, Chrome, iOS of Android device. Je hebt zelfs de mogelijk om tot 4 devices tegelijk op het scherm te laten weergeven. De omgekeerde weg is ook mogelijk. Deel de info van je display naar andere mobiele devices zodat iedereen de meeting perfect kan volgen of synchroniseer meerdere displays met elkaar zodat ze dezelfde content weergeven.

IFP70_scenario_Cast.jpg

 

Slot-in PC's

 

Montage-oplossingen